0405633398

Huom! Alla olevat uudet hinnat ovat voimassa 1.2.2022 lähtien.

Kalevalainen Jäsenkorjaus

Kalevalainen jäsenkorjaus on vanha perinteinen hoitomuoto, jossa käydään koko keho läpi edeten jalkapohjista kallonrajaan asti. Kokonaisvaltaisessa hoidossa käsitellään lihaksia, kalvorakenteita, jänteitä ja nivelsiteitä, jotta erilaiset virheasentoihin vaikuttavat kireydet saadaan purettua ja mahdolliset kivut helpottavat tätä kautta. Hoidon alussa tutkitaan kehon epätasapainotekijät keskittyen kokonaisuuteen kipukohdan sijasta. Jalat käydään aina läpi ensimmäiseksi hoitopöydällä ja selkä hoidetaan penkillä istuen, hyödyntäen asiakkaan omia liikeratoja hoito-otteen tehostamiseksi

Huomioitavaa

Hoitoon kannattaa varata aikaa noin 1,5-2 tuntia. Käsittelyn jälkeen on usein tarvetta päiväunille tai pidemmille yöunille sekä seuraavat 3 päivää tulisi ottaa rauhallisemmin, välttäen urheilua, saunomista tai alkoholia ja muita sellaisia menoja, jotka voisivat vaikuttaa hoidon lopputulokseen. Käsittelyn jälkeistä rentoutuneisuutta kannattaa vaalia ja antaa keholle mahdollisuus levätä kunnolla ollakseen entistä vahvempi ja energisempi.

 

Jo ensimmäinen hoitokerta voi auttaa mahdollisiin kipuoireisiin, mutta tavallisesti tarvitaan 2-4 hoitokertaa 1,5-2 viikon välein toivottujen hoitotulosten saavuttamiseksi ja säilyttämiseksi. Tämän jälkeen suositellaan noin 3 kuukauden välein tapahtuvaa ylläpitohoitoa. Kalevalainen jäsenkorjaus sopii kaikenikäisille ja hyödyt voivat olla myös ennaltaehkäisevää hoitoa ja itsestään huolehtimista.

Hieronta

Hoitomuotona hieronta sopii kaikille ja kaikenikäisille rentouttaen ja palauttaen lihaksia rasituksen jälkeen sekä poistaen kireyksiä, sekä lisää lihasten aineenvaihduntaa ennaltaehkäisten uusien kireyksien syntymistä. Hoidettava alue sovitaan joka kerta asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti, mutta huomioiden kokonaisuus parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

35min

45min

60min

75min

90min

Maksutapoina toimivat tavallisimmat pankki- ja luottokortit, käteinen, Mobilepay sekä ePassi Hyvinvointi, Smartum ja Eazybreak. Tarkistathan etukäteen, että etuisuutesi on käytettävissä myös hierontaan, koska tämä voi vaihdella työnantajasta riippuen.

Peruuttamattomista ajanvarauksista veloitetaan 50% hoidon hinnasta. Aika katsotaan peruuttamattomaksi, mikäli peruutusta ei tehdä vähintään vuorokautta ennen hoitoaikaa. Lähetämme laskun peruuttamattomasta ajasta. Huomioithan, että myöhästyessäsi joudumme lyhentämään myöhästymisajan sinun hoitoajastasi.

Tai soita numeroon: +358 40 5633398

040 5633398

marfa.paukku@gmail.com